Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga

El Sabadell torna a golejar el Mataró i ja és a la Final Four

Waterpolo. Les jugadores de David Palma s’han acabat imposant en l’eliminatòria per un global de 23-9

El Sabadell ha repetit golejada sobre el Mataró en el partit de tornada dels quarts de final de l’Eurolliga femenina, disputat a la piscina Joan Serra, i ha acabat de confirmar la seva setena classificació per a la Final Four de la màxima competició continental en els últims vuit anys. Les jugadores de David Palma, que ja havien aconseguit un avantatge definitiu en el duel d’anada (12-3), han tornat a ser molt superiors a les de Florin Bonca i s’han imposat per un 6-11 que deixa el resultat de l’eliminatòria en un global de 23-9.

De fet, han sentenciat ja en el primer quart (1-4). Al descans s’ha arribat amb un contundent 1-7 i en la segona part, aprofitant que l’equip vallesà ha frenat la seva intensitat, el Mataró ha acabat imposant-se per un parcial de 4-3 (2-1 en el tercer quart i 3-3 en l’últim quart). La màxima golejadora del partit ha estat la nord-americana Kiley Neushul, amb cinc dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)