Més esport

Toni Romero és nomenat nou director de L’Esportiu

Comunicació. Agafa el testimoni d’Emili Gispert, que ho ha estat des del 2011 i que s’incorpora a El Punt Avui com a vicedirector

El consell d’administració de Maig 2011 SLL, empresa editora de L’Esportiu, ha nomenat Toni Romero director de la publicació en substitució d’Emili Gispert, que ha ocupat el càrrec des del 14 d’agost del 2011 i que passa a exercir com a vicedirector d’El Punt Avui.

Toni Romero i Estanyol (Palamós, 1966) ha desenvolupat tota la seva vida periodística en la premsa esportiva escrita. Impulsor i col·laborador de diverses iniciatives periodístiques escrites i radiofòniques a escala local, va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i el 1986 va començar a treballar a Diari de Girona, del qual posteriorment va ser cap de la secció d’esports. El 2 de gener del 1995 es va incorporar a El Punt, en què va treballar com a redactor i responsable d’esports en l’edició de Comarques Gironines fins que es va incorporar a El 9 el setembre del 2003 com a director de l’edició de Girona. Amb la compra d’El 9 per Maig 2011 SLL va passar a exercir com a cap de redacció de les àrees de bàsquet i motor, responsabilitats que ha mantingut sota la capçalera de L’Esportiu, continuadora d’El 9 des del 6 d’abril del 2014.

Toni Romero és el quart director del diari, comptant les dues capçaleres. Agafa el testimoni d’Emili Gispert, ara mateix vice-director d’El Punt Avui. Gispert havia rellevat Pep Riera, que, el novembre del 2003, havia succeït el director fundador, Jordi Grau.

Setze anys consolidant un espai comunicatiu

L’Esportiu i el seu antecessor, El 9, ha estat i és l’única publicació diària esportiva pensada i escrita en català, i amb els referents propis del país. Aquests paràmetres defineixen un espai comunicatiu que el diari ha ocupat i consolidat des del 2 de gener del 2002, quan El 9 va sortir al carrer. Han estat més setze anys de fets informatius inoblidables al costat de períodes d’alta complexitat com l’actual. Són 5.856 cites amb el quiosc, amb uns lectors i uns subscriptors que, a més de sentir-se vinculats a un fet lingüístic, valoren el compromís de L’Esportiu amb els nostres clubs, els nostres esportistes i les nostres seleccions. En definitiva, amb el país, l’univers de referència del diari.

En un context complicat pel que fa al sector de la premsa de paper, L’Esportiu, mitjançant els seus diversos canals de distribució, té una difusió mitjana de 23.000 exemplars entre dimarts i diumenge i d’uns 35.000 els dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)