Eurolliga

El Sabadell, a la final a quatre a cop de golejades

Waterpolo. Les jugadores de David Palma es van imposar al CN Mataró en els quarts de final de l’Eurolliga per un global de 23-9

CN MATARÓ 6 CN SABADELL 11

LA SIRENA CN MATARÓ:Willemsz (Ávila), Vicente (2), Zablith (1), Lloret, Abad (1), Bonamusa, Cambray (1), Gibson, Bach, Dance (1), Carevic i Graupera.ASTRAPOOL CN SABADELL:Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (2), Bea Ortiz (1), Gisella Farré, Leitón, Cordobés (1), García, Peña, Neushul (5), Domènech (1) i Forca (1).PARCIALS:1-4, 0-3, 2-1 i 3-3.ÀRBITRES:Gerrit Fester (Alemanya) i Sebastien Dervieux (França). Van expulsar per tres exclusions la jugadora de l’Astralpool Sabadell Mati Ortiz (27’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors a la piscina Joan Serra, de Mataró.

El CN Sabadell va repetir golejada sobre el Mataró ahir al migdia, en el partit de tornada dels quarts de final de l’Eurolliga femenina, disputat a la piscina Joan Serra de la capital del Maresme, i va segellar la seva setena classificació per a la final a quatre de la màxima competició continental en els últims vuit anys. Les jugadores de David Palma, que ja havien aconseguit un avantatge definitiu en el duel d’anada (12-3), van tornar a ser molt superiors a les de Florin Bonca i es van imposar per un contundent 6-11, que deixa el resultat global de l’eliminatòria en 23-9.

El partit va quedar enllestit molt aviat, amb l’1-4 amb què va finalitzar el primer quart. Al descans s’hi va arribar amb un concloent 1-7 que posava encara més distància entre tots dos equips. La nord-americana Kiley Neushul havia estat decisiva, amb tres dels cinc gols amb què va acabar el partit. El marcador va convidar l’entrenador de l’Astrapool Sabadell a fer rotacions; és per això que, en la segona meitat, aprofitant que l’equip vallesà moderava la seva intensitat, el Mataró va acabar imposant-se per un parcial de 4-3 (2-1 en el tercer quart i 3-3 en el quart final). Les maresmenques jugaran la final a quatre de la copa LEN, una competició que ja han guanyat.