ESPORTS

Palmarsson decideix

Handbol. L’islandès transforma un cop franc en l’últim instant i el Barça s’emporta un partit que va estar a punt de perdre, a Valladolid

VALLADOLID 29 BARÇA 30

AT. VALLADOLID:Díaz, A. Fernández (6), F. Hernández (3), Serdio (5), R. Pérez (3), Matias (3) i V. Rodríguez (4) -equip inicial-; D. Camino, Nico López, González, Rio (1), Serrano (1) i M. Camino (2).BARÇA:P. de Vargas, Tomàs (3), Entrerríos (1), Sorhaindo, Ariño (3), Dolenec (4) i Morros -equip inicial-; Valero Ribera (2), N’Guessan (3), Syprzak (3), Alexis (1), Dyka Mem (3), Lenne (1), Palmarsson (5) i Jallouz.PARCIAL CADA CINC MINUTS:3-1, 7-4, 11-7, 12-9, 16-12 i 18-14 -mitja part-, 21-21, 21-21, 21-22, 23-25, 26-27 i 29-30.ÀRBITRES:Ballano i Rodríguez.PÚBLIC:3.058 espectadors.

Aron Palmarsson va donar la victòria al Barça a Valladolid amb un cop franc magníficament executat en l’últim segon. Els blaugrana van patir de valent per aconseguir aquest triomf. Al descans, de fet, s’hi va arribar amb un amenaçador 18-14, com a conseqüència del desencert dels jugadors de Xavi Pascual durant la primera mitja hora. En la sortida de la segona part, però, van ser capaços de remuntar. Així, en el minut 35 el marcador ja era de 19-19 i, poc després, de 21-22, en el primer avantatge del partit. El Valladolid va pagar l’esforç físic que havia fet i el Barça es va mantenir al davant en l’últim tram del duel, però amb avantatges d’un i dos gols. En els dos minuts finals, amb el marcador molt ajustat, una exclusió de Dika Mem va deixar en inferioritat els catalans, però Palmarsson va ser decisiu.