Waterpolo

Waterpolo

competicions internacionals

El Sabadell, a Rússia; i el Mataró, a casa

Waterpolo. Les vallesanes jugaran la final a quatre de l’Eurolliga a Kirixi i les maresmenques organitzaran la fase final de la copa LEN

L’Astralpool Sabadell s’haurà de desplaçar una altra vegada a la localitat russa de Kirixi per disputar la final a quatre de l’Eurolliga de waterpolo (20-21 d’abril) mentre que La Sirena Mataró organitzarà la fase final de la copa LEN (13-14 d’abril), segons ha comunicat la LEN aquest migdia.

La fase final de la màxima competició continental la disputaran les vallesanes, les amfitriones del Kirixi i vigents campiones de l’Eurolliga, l’Orizzonte sicilià i l’UVSE de Budapest. El Sabadell haurà de tornar a viatjar a la localitat que es troba a més de tres hores de Sant Petersburg i on el curs passat es va haver de conformar amb la tercera posició després de perdre les semifinals i derrotar el Mataró a la final de consolació.

D’altra banda, el Mataró acollirà la final a quatre de la copa LEN en la que hi participaran el Dunaujvaros hongarès, l’Olympiacos grec i el Padova italià. La cita serà a la piscina Joan Serra, el seu escenari de joc habitual, que va rebre el vistiplau de la LEN. Les maresmenques ja van organitzar la final a quatre de la copa LEN fa dues temorades, però aleshores van haver de jugar a la piscina coberta del Sorrall, on van alçar el títol després de batre el Vouliagmeni (6-5).

El Sabadell i el Mataró coneixeran els rivals de les semifinals en el sorteig que es farà dissabte a Pontevedra en el marc de la LEN Europa Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)