Esquí

ElDorado Freeride Junior recupera la parada de Boí Taüll el cap de setmana del 7 i 8 d'abril

La cita que s'havia de disputar-se el 20 i 21 de gener es va ajornar per pluja i es recuperarà coincidint amb el tancament de temporada de l'estació

El bon gust de boca que va deixar la cita final de ElDorado Freeride Junior a Vallnord-Arcalís no ha estat suficient per tancar la temporada, i els joves riders que no van poder competir a Boí Taüll al gener podran treure's l'espina el cap de setmana del 7 i 8 d'abril. La primera parada d'ElDorado Freeride Junior 2018 programada per al 20 i 21 de gener al Boí Taüll Resort no va poder desenvolupar-se en la seva totalitat a causa de la pluja, i l'organització i l'estació es van veure obligats a ajornar la competició, tot i que amb el ferm compromís amb els participants de poder llançar la competició en una altra data.

La determinació de la Vall de Boí i Boí Taüll que de la mà de Martí Rafel, director i apassionat del freeride, vol que sigui un referent en el món del freeride, ha estat clau en l'acord per recuperar la competició i així poder ajudar a els riders del futur en la seva progressió. El cap de setmana del 20 i 21 de gener els 28 participants van realitzar la formació teòrica i de seguretat prevista i van gaudir de la visita del doble campió del Freeride World Tour., Aurelien Ducroz, però la pluja que va caure insistentment durant tot el diumenge va frustrar la competició. En aquesta ocasió tant l'estació com la direcció d'ElDorado Freeride Junior esperen que el cap de setmana permeti veure en acció als riders i es posi el colofó ​​a una excel·lent temporada de neu per Boí Taüll, que tancarà el 8 d'abril a un cap de setmana molt especial per a la Vall de Boí.

Les millors línies en aquest final de temporada es podran veure a la pala de Llevata a 2.556 metres d'altitud, que amb la seva magnífica orientació oest proporciona una neu òptima per a les figures i els salts que farà les delícies dels riders. Amb pendents d'entre el 35 i 45% i un total de 306 metres de vertical drop, l'espectacle a Boí Taüll està assegurat com ja va quedar clar la temporada passada.

En aquesta segona visita de ElDorado Freeride Junior a Boí Taüll, de categoria 2 estrelles, els millors talents del freeride d'entre 14 i 18 anys intentaran apuntar-se una victòria de prestigi com ja van fer el 2017 Abel Moga i Iciar Murrieta en esquí, i Lucas Muñoz de Morales i Alba Terés en Surf de neu.

ElDorado Freeride Junior és molt més que competició, és l'escola dels riders que somien amb participar en el circuit Pro-Am i disputar el Freeride World Qualifier i el Freeride World Tour.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)