Ciclisme

ÀNGEL EDO

EXCORREDOR I COMENTARISTA

Córrer a casa sempre t’agrada

Abans de l’etapa, Valverde no tenia rival. És encara el favorit per a la general?
És clar que l’Alejandro ja no és una sorpresa que arrenqui la temporada amb victòries. Aquest any segurament és l’únic que es podia dubtar: saps que torna però no si ho farà amb por o al cent per cent, perquè tants mesos parat...
L’instint no es perd en mesos, no?
És un killer, guanya des del principi d’any i no és senzill perquè aquí hi ha una nòmina de bons corredors i amb els moviments que hi hagi ell pot sortir a tots. Està súper i és un clar favorit, el número u. Però no vol dir que ho tingui lligat ni de bon tros.
Que ho fes en un esprint, és normal?
Ho vaig comentar a la retransmissió, que si es quedaven els velocistes també hi aniria perquè té un corredor molt ràpid com José Juaquín que si arriben i picant amunt com al pavelló Xavi Tondo... Rojas el porta i després ell arrenca, que tal com està ja són 12 segons que porta a la resta de favorits. I ara ja van a la contra.
Ell, Quintana i Soler. Com es gestiona?
Amb corredors que tenen un motor impressionant. Tenen en Winner Anacona i sobretot Ervitti per controlar els quilòmetres planers fins als ports i després Rojas, que s’ha reinventat i a part de ser un velocista ara puja la mitja muntanya la mar de bé. Deixen Antonio Pedrero, gran escalador, per quan arribin els ports llargs i en Marc tindrà llibertat per moure’s quan hi hagi atacs d’adversaris.
Pedrero, Soler... com veu els catalans?
En Marc ja ha demostrat què pot fer: no és una promesa sinó una realitat i el futur que li espera... I l’Antonio ha de fer aquesta tasca. Els que veig molt motivats són Jordi Simon i Edu Prades. Córrer a casa sempre t’agrada i jo quan he corregut tenia una motivació extra. Et dona aquest punt afegit que, en altres curses, et pots deixar i aquí segur que no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)