Més esport

Adrià Díaz i Smart volen fer un bon mundial

Patinatge sobre gel. El català i la seva parella de dansa fan avui el programa curt i han d’acabar entre els vint millors per disputar el llarg

El barceloní Adrià Díaz i la britànica nacionalitzada Olivia Smart comencen avui el mundial que s’està fent a Milà amb ganes de millorar la divuitena posició en dansa que van aconseguir l’any passat a Hèlsinki. A partir de les onze del matí disputaran el programa curt i buscaran una plaça entre les vint millors parelles que els classifiqui per al programa llarg, que es disputarà demà a la tarda. Després de no classificar-se per als Jocs Olímpics, Adrià Díaz i Olivia Smart tenen ganes de fer-ho molt bé en el mundial. El català té com a millor resultat en un mundial el catorzè lloc de l’any 2015 quan feia parella amb la madrilenya Sara Hurtado.

Els altres tres representants de la federació espanyola ja han estat eliminats en el programa curt. El madrileny Javier Raya va ser 37è i últim –per diverses caigudes– en individual, i en parelles la madrilenya Laura Barquero i el basc Aritz Maestu van acabar en el 20è lloc en el seu debut en un mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)