Més esport

Lucía Sainz i Ari Sánchez, als quarts de Badalona

Pàdel. Les dues jugadores catalanes van superar els vuitens al costat de les seves parelles en el primer torneig del WPT 2018. L’eliminació de Mieres-Lamperti va ser la gran sorpresa masculina

La barcelonina Lucía Sainz, al costat de la menorquina Gemma Triay, i la reusenca Ari Sánchez amb la madrilenya Marta Ortega, van superar ahir els vuitens de l’Estrella Damm Catalunya Màster que es juga a Badalona. Sainz-Triay van batre Alonso-Domínguez per 6-3 i 6-3 i Sánchez-Ortega es van desfer de les perilloses Galán-Villalba per 6-4 i 6-2 i avui se les hauran amb Iglesias-Navarro. Els vuitens van ser el final de trajecte per a les catalanes Núria Rovira i Cristina Gomis, que han fet un campionat excel·lent. Van arribar al quadre superant la prèvia i en setzens van batre Blanco-Calderón per 7-6 i 6-2. Ahir van cedir davant les números 1, les bessones aragoneses Mapi i Majo Sánchez Alayeto, per 6-2 i 6-1. El mateix camí va fer la jugadora de Berga Sara Pujals, al costat de la francesa Alix Collombon. Van claudicar ahir en vuitens per un doble 6-1 contra Tenorio-González, que avui seran les rivals de Sainz-Triay. Tampoc no van patir Marrero-Salazar, les segones favorites.

En nois, l’argentí Fernando Belasteguin i el brasiler Pablo Lima (1) van derrotar en vuitens el grec Patiniotis i el madrileny Alonso-Martínez per un doble 6-3 i avui jugaran davant dels joves brasilers Campagnolo-Bergamini, grans protagonistes de la jornada després de fer fora Mieres-Lamperti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)