Més esport

Se situen en el dotzè lloc

Patinatge sobre gel. Adrià Díaz i Olivia Smart van fer un bon programa curt de dansa i es van classificar per al lliure en el mundial

Adrià Díaz i Olivia Smart van ocupar la dotzena posició en el programa curt de dansa del mundial i es van classificar per disputar el programa lliure. El barceloní i la britànica nacionalitzada van sumar 63,73 punts i en el moment d’acabar la seva actuació es van situar segons provisionalment i ja van aconseguir la classificació. La primera plaça va ser per als francesos Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron, que van tenir una puntuació de 83,73.

El programa lliure del mundial el faran avui a partir de dos quarts de quatre de la tarda i buscaran un lloc entre els deu primers, i millorar la divuitena posició que van aconseguir l’any passat a Hèlsinki. Llavors van ser setzens en el programa curt. Adrià Díaz té com a millor resultat en un mundial el catorzè lloc de l’any 2015, fent parella amb qla madrilenya Sara Hurtado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)