Més esport

Sainz i Sánchez no fallen

Pàdel. Les dues catalanes i les seves parelles afrontaran avui les semifinals de l’Estrella Damm Catalunya Master a l’Olímpic de Badalona

La jornada de quarts de l’Estrella Damm Catalunya Master es va saldar amb el triomf de les dues jugadores catalanes, que avui jugaran les semifinals a l’Olímpic de Badalona. La barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay van resoldre sense gaires problemes el duel contra l’argentina Cata Tenorio i l’espanyola Bea González per 6-2 i 6-1. Les seves rivals avui en la semifinal seran les números 1, les germanes aragoneses Mapi i Majo Sánchez Alayeto (10 del matí). La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Marta Ortega van tenir una feinada però se’n van sortir contra Victoria Iglesias i Teresa Navarro: 3-6, 6-2 i 7-5. Les seves rivals d’avui (16.30 h) seran les temibles Marta Marrero, canària establerta a Sant Cugat, i la madrilenya Alejandra Salazar, que ha reaparegut a Badalona després de molts mesos lesionada. Totes dues eren, abans de la lesió de Salazar, les número 1 i lluiten per recuperar el tron. Ahir les van passar magres contra la murciana Patty Llaguno i Eli Amatriain, de la Rioja, i van haver de salvar una pilota de partit: 4-6, 7-6 i 6-1.

Bela i Lima no fallen

Els número 1, l’argentí establert a Barcelona Fernando Belasteguin i el brasiler Pablo Lima, no van titubejar contra els brasilers Campagnolo-Bergamini: 6-1 i 6-2. Els grans favorits jugaran la semifinal davant de Belluati-Lebrón. Per la part de dalt, els argentins Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez se les heuran amb el madrileny Alejandro Galán i l’argentí Mati Díaz, que van fer fora per un escandalós 6-3 i 6-0 a Juan Martín Díaz i Paquito Navarro.

Tapia (19 anys), la sensació

L’Estrella Damm Catalunya Master ha encetat el curs mostrant la força de joves jugadors que empenyen cap a un progressiu canvi generacional. Un dels que han agradat més al públic és el jove argentí de 19 anys Agustín Tapia, que forma parella amb el veterà brasiler de 44 anys Marcelo Jardim (24è del món), i que ahir van quedar ben a prop de le semifinals quan van perdre per 7-5, 6-7 i 6-4 contra l’argentí Juan Cruz Belluati i el gadità Juan Lebrón. Rapidíssim salvant accions inversemblants en les sortides per la porta i molt intuïtiu, Tapia (83è) és, amb només 19 anys, un dels grans noms del torneig català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)