Futbol sala

L’Osasuna no dona cap opció a un feble Catgas Energia

Futbol sala. El conjunt navarrès va fer valer el seu potencial i la seva classificació per superar els colomencs, que veuen com, després de la derrota d’ahir, el ‘play-off’ s’allunya a set punts

CATGAS 2 OSASUNA 4

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Ari Santos, Javi Rodríguez, David Álvarez i Ximbinha –cinc titular–, Mario, Pol Pacheco, Corso i Juanqui.OSASUNA MAGNA:Edu, Araça, Roberto Martil, Rafa Usín i Eric Martel –cinc inicial–, Eseverri, Victor, Bynho, Alan, Dani Salidese i Llamas.GOLS:0-1 (12’) Rafa Usín. 0-2 (13’) Llamas. 0-3 (21’) Rafa Usín. 0-4 (34’) Rafa Usín. 1-4 (37’) Pol Pacheco. 2-4 (40’) Pol Pacheco.ÀRBITRE:Martínez i Navarro.

El Catgas Energia Santa Coloma va perdre ahir un dels darrers trens per ser en el play-off pel títol de lliga. El conjunt colomenc va caure contra un Osasuna Magna, quart classificat, que va ser superior en tot moment. La derrota d’ahir, combinada amb el triomf de l’Aspil Vidal Ribera Navarra a la pista de l’O Parrulo, deixa el Catgas en onzè lloc, a set punts de la vuitena plaça i amb només dotze per jugar-se. Una fita complicada però no impossible.

Ahir, el partit es va torçar en l’equador del primer temps. Dos gols de Rafa Usín i del català Álex Llamas en poc més d’un minut van avançar els visitants i van fer que el Catgas hagués d’anar a remolc durant la resta del duel. El mateix Rafa Usín va truncar qualsevol opció de resposta dels colomencs amb un gol just sortir dels vestidors. Va ser una gerra d’aigua freda per al Catgas només d’iniciar el segon temps.

Ho va intentar l’equip local amb Juanqui de porter jugador des del minut 30 però va ser Rafa Usín qui va veure porteria firmant el seu hatt-trick i sentenciant el partit. Les dues dianes de Pol Pacheco a les acaballes ja van arribar massa tard i el play-off s’allunya per al Catgas.