Natació

Nou format, mateixes protagonistes

Natació. El campionat d’Espanya de Màlaga, amb Belmonte i Vall com a grans al·licients, encareix els bitllets per a l’europeu de Glasgow

Les dues grans dames de la natació catalana, Mireia Belmonte (UCAM) i Jessica Vall (Sant Andreu), encapçalen el cartell del campionat d’Espanya, que es disputa d’avui fins dimecres a Màlaga i que és selectiu per a l’europeu de Glasgow. La federació espanyola ha anat un pas més enllà en les seves exigències i a més d’acreditar les marques mínimes en la sessió matinal i la vespertina, s’haurà d’ocupar un dels dos primers llocs de la final per guanyar-se la selecció. Aquest requisit no hauria de ser cap obstacle per als principals referents de la natació catalana. “La idea és que els nedadors s’acostumin a les mateixes exigències que es trobaran en la competició”, va afirmar el director tècnic Albert Tubella. A més de Belmonte (200 i 400 estils, 400, 800 i 1.500 lliures i 200 papallona) i Vall (50, 100 i 200 m braça), destaca la participació d’Africa Zamorano i Lidón Muñoz, del CN Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)