Atletisme

L’agència antidopatge proposa 4 anys de sanció per a Fifa

Atletisme. L’atleta al·lega que en l’escorcoll es va trobar Actovegin que consumeix el seu germà, practicant de culturisme

L’Agència Espanyola per la Protecció de la Salut en l’Esport (AEPSAD) ha enviat una proposta de sanció a l’atleta de Santa Coloma de Gramenet Ilias Fifa de quatre anys de suspensió per possessió de substàncies de dopatge, segons publica el diari ABC. Segons l’informe policial, en el domicili del campió d’Europa de 5.000 m s’haurien trobat vials d’Epo, Actovegin (un plasma que eleva l’oxigen a la sang), anabolitzants casolans i hormones de creixement. Les al·legacions de Fifa exposen que només hi havia un producte prohibit, l’Actovegin, i que era pel consum del seu germà, Munir, perquè “és practicant de culturisme en un gimnàs”. Segons la defensa de l’atleta, no hi ha cap prova del tràfic de substàncies de dopatge, sinó que es tracta “d’elucubracions” i “suposicions”, i tampoc existeix “organització criminal”. Fifa va ser detingut el 25 d’octubre al seu domicili de Santa Coloma de Gramenet en el marc de l’Operació Chamberí contra una xarxa de substàncies de dopatge. Des del mes de febrer ja té la seva llicència federativa suspesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)