El Granollers, per la mínima

Handbol. Els vallesans tomben el Puente Genil en un partit amb un final molt igualat

GRANOLLERS 32 PUENTE GENIL 31

GRANOLLERS:Almeida, Bernatonis (2), Adrià Figueras (7), Marc Cañellas (4), Resina (4), Gassama (6) i Àlex Màrquez (1) -equip inicial-; Vicente (1), Edgar Pérez (3), Valera (1), Marc Garcia, Ferrer, Pujol (1), Vukasin (2) i Da Silva.PUENTE GENIL:De Hita, Moya (3), Cuenca (3), Muñoz (1), Revin, Rudovic (8) i Vázquez -equip inicial-; Costa (3), Jiménez (5), Bujalance, Moyano (1), Moreira (7) i Porras.PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-2, 5-6, 7-8, 11-10, 14-10 i 17-14 -mitja part-; 19-16, 22-19, 24-23, 27-25, 29-28 i 32-31.ÀRBITRES:Escudero i Escudero.

A dos dies del derbi que jugarà al Palau blaugrana, el Fraikin Granollers va salvar, per un sol gol de diferència, els dos punts que disputava, a casa, contra el Puente Genil, un equip de la zona baixa de la taula. La victòria d’ahir, en tot cas, manté els vallesans en la tercera posició.

Els homes d’Antonio Rama van dominar la major part del partit, però el Puente Genil, que no es va rendir en cap moment, va aconseguir mantenir l’emoció fins al final. L’equip que entrena Julián Ruiz va acabar defensant per tota la pista en l’últim minut i mig.

El Fraikin va moure bé la pilota i va esgotar el temps perquè el triomf no se’ls escapés i els punts es quedessin al Palau d’Esports.

Tot i l’esgotament, físic i mental, el Granollers es va saber mantenir sempre al davant en el marcador. Adrià Figueras i Mammadou Gassama, amb set i sis gols respectivament, van ser els màxims golejadors del conjunt català.