Més esport

Se suspèn una prova a Austràlia pels taurons

Surf. Dilluns passat hi va haver dos atacs a sis quilòmetres de la platja on s’havia de disputar la lliga mundial de surf

La WSL (Lliga Mundial de Surf) ha emès un comunicat on confirma la suspensió de la prova Margaret River Pro que s’havia que realitzar a Austràlia a causa de dos atacs de taurons dilluns passat a sis quilometres de la platja on s’havia de disputar la prova de la lliga.

La presidenta de la WSL, Sophie Goldschmidt, ha reconegut que no creu que tornin a fer una prova en aquesta zona pel calendari de la competició: “Margaret River és un lloc especial, amb increïbles socis. Ha produït molts moments memorables al llarg dels anys, però en aquests moments no tenim plans de tornar en el futur”. També es va defensar per els que estan en contra de la suspensió: “Entenem que no tots estiguin d’acord amb aquesta decisió, però esperem que la respectin. La seguretat de l’esportista serà sempre la nostra prioritat absoluta i agraïm a la comunitat local, als nostres socis i als nostres surfistes que donin suport a la decisió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)