Atletisme

Lemaitre es prepara a Palafrugell

Atletisme. El velocista francès ha vingut amb el seu club d’Èx-los-Bens, en el qual també milita Miguel Alberto Blanco

El velocista francès Christophe Lemaitre és aquesta setmana a Palafrugell per preparar la temporada a l’estadi municipal amb altres atletes del seu club, l’Athlétique Sport Aixois. Lemaitre és el velocista blanc més ràpid de la història, amb una millor marca de 9.92 en els 100 m i de 19.80 en els 200 m. També és l’atleta més llorejat de tots els temps en els campionats d’Europa, amb quatre medalles d’or, dues de plata i dues de bronze. En els campionats d’Europa de Barcelona 2010 va aconseguir, a més, un triplet d’ors en les proves de 100, 200 i 4x100 m. En el seu palmarès també hi llueixen un bronze en els campionats del món i dos bronzes en els Jocs Olímpics.

En el club de Lemaitre també hi milita el llançador de martell de Palafrugell Miguel Alberto Blanco, actual campió d’Espanya absolut.

“Vinc aquí per mantenir-me en forma durant tota la temporada”, va explicar ahir Lemaitre a TV Costa Brava. El francès té l’objectiu a Palafrugell de continuar la preparació per al campionat d’Europa, que es farà a Berlín entre el 7 i el 12 d’agost. Lemaitre va explicar els motius d’haver-se desplaçat a Palafrugell: “És bo fer estades fora de França. Primer de tot per fer un canvi de mentalitat, però també per descobrir altres llocs per entrenar-se i perquè aquí hi ha una meteorologia millor. Els dies són assolellats i això és positiu per als entrenaments.”

L’atleta francès fa sessions de matí i tarda i té previst acabar la seva estada a Palafrugell amb el club de la Savoia dissabte.

LES REACCIONS

És bo fer estades a fora de França. Aquí hi ha una millor meteorologia. Els dies són assolellats i això és positiu per als entrenaments
Vinc aquí per mantenir-me en forma durant tota la temporada i per preparar l’europeu
Christophe Lemaitre
ATLETA FRANCÈS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)