El Sabadell guanya el festival ofensiu a Alphen

Waterpolo. L’equip vallesà obté la tercera victòria de la fase de grups de la lliga de campions en un duel intranscendent contra el cuer

AZC alphen 14 cn sabadell 16

AZC ALPHEN:Urosevic, Coric (2), De Mey, Ivosevic (1), Stienstra, Nagy. Van Gulik, Van Mil (1), Mandolini (3), Miralis (3). Indjic (1), Filipovic (3) i Smith.ASTRALPOOL CN SABADELL:Mardones, Cabanas (3), Carrillo (2), Matoso (1), Gorria, Bustos (2), López Escribano, Muller (2), Fenoy (2), Gallego (1), Carrasco (2) i Cabanas (1).PARCIALS:5-5, 3-1, 3-6 i 3-4.ÀRBITRES:Stanojevic i Petronilli. Exclusions: Coric (23’) i Miralis (31’), de l’Alphen.

L’Astralpool CN Sabadell va obtenir la tercera victòria de la fase de grups de la lliga de campions a costa del cuer, l’AZC Alphen, en un partit intranscendent amb vista a la classificació i que es va convertir en un autèntic festival ofensiu, amb un total de 30 gols. Un parcial de 0-5, entre el final del tercer quart i a l’inici de l’últim, va acabar decantant el triomf del bàndol vallesà, que va tenir més clarividència en el tram decisiu.

El primer quart ja va marcar la pauta (5-5). L’equip de Chava Gómez va treure profit de la feina de Javi Bustos en la boia i de les jugades de superioritat, però el conjunt holandès, amb Filipovic i Miralis com a principals referents, també responia a l’atac i gol continu. En el segon quart, el CN Sabadell va perdre efectivitat, però després de la represa va reaccionar quan es va veure amb tres gols de desavantatge (de l’11-8 a l’11-13) i va sentenciar amb un gol de Matoso de contraatac a 15 segons per al final.