Futbol sala

El Barça perd contra l’Inter

Futbol sala. L’equip madrileny, el vigent campió, s’ha imposat per 2-1 en la semifinal de la UEFA Futsal Cup i jugarà diumenge la final contra l’Sporting

El Barça Lassa ha perdut aquesta nit a Saragossa contra l’Inter Movistar per 2-1 la segona semifinal de la UEFA Futsal Cup i diumenge jugarà pel tercer i el quart lloc (17 h) davant del Györ Eto hongarès, la ventafocs de la final a quatre. L’Inter s’enfrontarà (20h) a l’Sporting portuguès en la repetició de la final de l’any passat que es va adjudicar el conjunt madrileny.

El primer temps ha finalitzat amb 1-0 favorable als madrilenys gràcies a un gol matiner d’Ortiz. El Barça, però, ha dominat durant molts minuts i ha tingut prou ocasions. La mes clara ha estat un tret de Ferrâo al travesser. En el segon temps, Esquerdinha ha fet el gol de l’empat del Barça aprofitant una gran passada de Rivillos en uns minuts d’inspiració blaugrana. L’Inter no s’ha arronsat i ha reaccionat amb un altre gol d’Ortiz desprès d’una jugada iniciada pel genial Ricardinho. Andreu Plaza, el tècnic del Barça, ha ordenat atac de cinc a 4:40 del final assumint riscos però al Barça li ha falta fluïdesa en la circulació tot i una darrera oportunitat de Lozano en l’últim segon.

En l’altra semifinal, l’Sporting portuguès ha complert els pronòstics i ha derrotat amb claredat el Györ Eto hongarès per un clar 6-1 sense desgastar-se gens.