Tennis

Nadal-Djokovic, quarts de final a l’horitzó

Tennis. El manacorí i el serbi jugaran en la mateixa part del quadre del torneig Comte de Godó, en què també figuren Nishikori i Goffin

Rafa Nadal, defensor del títol i aspirant a la seva onzena corona en el Barcelona Open Banc Sabadell, s’estrenarà en el torneig dimecres contra el vencedor del partit entre l’austríac Andreas Haider-Maurer i l’espanyol Roberto Carballés, segons el sorteig que es va efectuar ahir a les instal·lacions del RCT Barcelona. A partir d’aquí, el quadre es complicaria, ja que en els vuitens de final es trobaria amb el doble vencedor en el Godó, el japonès Kei Nishikori (14), i en uns hipotètics quarts de final viuria un duel estel·lar amb l’exnúmero u mundial, el serbi Novak Djokovic (6). En la mateixa part del quadre també figuren el belga David Goffin (4), el teòric rival en semifinals, i altres jugadors capaços de protagonitzar més d’una sorpresa com el castellonenc Roberto Bautista (8) i el coreà Hyeon Chung (9).

Ramos ‘vs’ Donaldson?

En la part baixa del quadre els grans favorits són el búlgar Grigor Dimitrov (2) i l’austríac Dominic Thiem (3), que es podrien veure les cares en les semifinals. També transitarà per aquest quadrant el mataroní Albert Ramos (10), que defensarà la seva condició de quartfinalista de l’any passat. Exempt de la primera eliminatòria, el tennista maresmenc podria tornar a coincidir amb Jared Donaldson, a qui ja va derrotar en la segona volta del Masters 1.000 de Montecarlo. El jove nord-americà de 21 anys, que debutarà contra un jugador provinent de la fase prèvia, va protagonitzar una de les escenes més desagradables del torneig monegasc la setmana passada quan va protestar iradament amb el jutge de cadira per una pilota.

L’organització ha atorgat dues de les seves cinc invitacions als veterans Marcel Granollers i Tommy Robredo, que s’estrenaran contra el kazakh Mickhal Kukushkin i el croat Ivo Karlovic, respectivament. D’altra banda, el tennista de Xàbia David Ferrer s’ha donat de baixa del torneig atesa la seva imminent paternitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)