A l’Augi se li comença a fer llarg el final de temporada

Handbol. Sisena derrota en els darrers set partits del Sarrià, sense transcendència

augi sarrià 28 montcada 33

AUGI SARRIÀ:Pórtulas (4), Martí Arnau, Ballester (4), Rovira (3), Serrano, Mariscal (3) Esain, Moreno, Torres, Lozano (3), Biosca (1), Teixidor (3), Díaz (1) i Vicente (6).LA SALLE MONTCADA:Presas, Pérez (1), Lamine (1), Pau Maresma (3), Albert Maresma (9), Giráldez (2), Larriba (3), Martín (2), Mas (1), González (4), Expósito (5), Titos (2), Giménez i Salat.PARCIALS:3-2, 5-4, 7-8, 9-10, 9-13, 12-16, 13-20, 17-21, 20-22, 21-26, 23-30 i 28-33.ÀRBITRES:Damià Sánchez Miquel i David Vicente Cerrillo (Catalunya). Exclusions a Ballester, Rovira, Essain (3), Teixidor i Díaz de l’Augi i a Lamine (4), Maresma i Martín de la Salle Montcada.COMENTARI:Ni per dalt, ni per baix, la classificació fa setmanes que no diu res a l’Augi, que ahir va encaixar la sisena derrota en els darrers set partits. Una ratxa que es va veure trencada amb la visita del Bordils B (20-15). “Se’ns està fent llarg. A l’equip li costa molt rendir al nivell desitjat en aquests darrers partits” reconeixia Carles Morales, després d’un partit que van començar dominant (3-1) i que tenien a l’abast fins al final de la primera meitat, quan els locals van encaixar un parcial de 0-5 (9-15). Els visitants es van situar 13-21 i, amb tres gols seguits de Ballester, el resultat es va ajustar (20-22) però dues pèrdues locals i els conseqüents contraatacs van fer que fos un miratge, perquè la diferència es va tornar a disparar (23-31).