El Fraikin Granollers necessitara un miracle

Handbol. Ha perdut per un clar 37-23 a la pista del Saint Raphaël francès en l’anada dels quarts de final de la copa EHF

El Fraikin Granollers necessitarà un miracle per accedir a la final a quatre de la copa EHF. Els vallesans han perdut per 37-23 en el partit d’anada dels quarts de final a la pista del Saint Raphaël francès i virtualment estan eliminats. Des dels primers minuts els francesos han agafat el control del partit i el marcador, i al descans ja dominaven per 17-10. Els vallesans han notat el cansament per l’esforç dels dos últims partits de la lliga en que van guanyar als dos primers classificats. També han tingut problemes en defensa, i el porter Almeida no ha estat encertat i ha sigut canviat abans del final del primer temps. El partit de tornada serà el proper cap de setmana.