Atletisme

Doblet català en la cursa dels bombers

Atletisme. Galimany i Ortiz van marcar el ritme de la prova des de la sortida

El barceloní Marc Alcalà (FC Barcelona) amb un registre de 29:29 i la tarraconense Marta Galimany (FC Barcelona) van imposar-se en la 20a edició de la cursa dels bombers de Barcelona, que va tenir 14.246 corredors inscrits.

Alcalá va rebaixar de 9 segons la seva marca personal dels 10 km per superar a la recta final el seu company d’equip i guanyador el 2015, Mohamed Zarhouni, que va arribar quatre segons després, i en nou el vencedor de la passada edició, el també blaugrana Ibrahim Ezzaydouni. Galimany va repetir el triomf del 2016 en trencar la cursa en els dos últims quilòmetres amb una marca de 33:54 i superar en 26 segons la seva gran rival, Miriam Ortiz. La tercera va ser Janet Becerra,

En la prova també van participar 254 bombers, que van córrer amb el seu equipament reglamentari. El guanyador absolut va ser Alfredo Marcos, que va fer un registre de 46:11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)