Més esport

Bechdejú lidera el Salt

Gimnàstica artística. El conjunt saltenc, que va acabar darrere del Xelska, un dels quatre aspirants a estrenar el palmarès de la lliga

La Lliga Iberdrola tindrà el seu primer campió el 15 i el 16 de juny a Manresa, i entre els quatre aspirants hi haurà el primer equip del Salt GC un cop tancada la fase regular amb la cita de Palma; en la qual el segon equip saltenc va guanyar la 2a divisió després de ser quartes –no pot pujar a 1a.

El Salt, amb les internacionals Nora Fernández i Laura Bechdejú, Marina González, Laura Mora i Laia Qinglu Nogué, sortia segon a la general darrere del Xelska, que va mantenir el primer lloc. Les saltenques van cometre algun error inesperat a les paral·leles i van remuntar a la barra, sempre amb el lideratge de Bechdejú. Un sol error li va donar el primer lloc individual en la competició, distingit en aquesta darrera cita per a les tres primeres –en l’anterior, a Gijón, també ho va ser, però no s’entregava el premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)