Futbol sala

El Barça es consola amb el bronze (1-7)

Futbol sala. Els blaugrana s’han emportat la victòria amb gols d’Esquerdinha (3), Ferrão (2), Rivillos i Lozano

Després de la decepció per la derrota contra l’Inter a les semifinals de la UEFA Futsal Cup (2-1), els d’Andreu Plaza han guanyat la final de consolidació contra el Gyor hongarès de Javi Rodríguez per 1-7.

Des del primer moment els blaugrana han portat la iniciativa, tot i que l’equip rival ha mantingut la porteria a zero durant els primers 10 minuts. Finalment , els blaugrana han estrenat el marcador el minut 12 després d’un córner de Tolrà que ha rematat d’Esquerdinha. Després Álex ha fet l’empat, però en la següent jugada, el Barça ha recuperat l’avantatge amb un nou gol d’Esquerdinha. El brasiler, molt endollat, ha fet l’1-3 ja en la segona part. Al Gyor no li ha quedat una altra opció que utilitzar el porter jugador, i el Barça se n’ha aprofitat per completar la golejada amb gols de Rivillos, Ferrão (2) i Lozano.