Handbol

Aron Pálmarsson, lesionat en un bessó

Handbol. El jugador islandès del Barça es va fer una ruptura fibril·lar contra el Zamora i es podria perdre la copa

Aron Pálmarsson està de pega. El central islandès del FC Barcelona Lassa va tenir una ruptura fibril·lar del bessó intern de la cama dreta en els primers minuts del partit de dissabte contra el Zamora, i, tot i que no s’ha indicat el temps de baixa, el club no és optimista sobre la possibilitat que estigui recuperat per jugar la copa del Rei, del 4 al 6 de maig a Madrid. En tot cas, és baixa segura per al partit de dissabte contra el Guadalajara. Precisament, Pálmarsson va reaparèixer a Zamora després de no haver entrat en les convocatòries dels partits contra el Bidasoa Irun i el Fraikin Granollers, encara tocat pel fort cop que va rebre a l’esquena en el partit contra el Ciudad Encantada de Conca. Aquest impacte ja va provocar que no jugués en les millors condicions en el decisiu enfrontament contra el Montpeller, en la tornada dels vuitens de final de la lliga de campions.

Pálmarsson es va incorporar al Barça a l’octubre, amb la temporada ja començada, i des d’aleshores ha jugat 26 partits i ha marcat 51 gols.

Lasse Andersson, la cara

Si Aron Pálmarsson va ser la creu, el danès Lasse Andersson va simbolitzar la cara del partit contra el Zamora, ja que va tornar a les pistes després d’una greu lesió al genoll amb posterior recaiguda i dues operacions que l’ha tingut fora de combat 406 dies. “Estic molt feliç de tornar a jugar. Han estat uns mesos molt durs en què he treballat molt. Ara em falta agafar ritme de competició, ja que no és el mateix que els entrenaments”, va explicar el jugador després del partit a Zamora, en què va fer dos gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)