Handbol

“Volem que siguin competitius”

Handbol. Jesús Mach, director esportiu del Bordils, destaca que els equips de la base estaran entre els quatre millors de Catalunya en dues de les quatre categories: cadet i aleví. “Anem pel bon camí”, indica respecte els joves al Blanc i verd

El cadet de l’Handbol Bordils es va classificar aquest cap de setmana per disputar el top 4 de Catalunya, la fase final en què es decidirà el campió català de la categoria, i la fase sector de l’estatal, en què la federació catalana té quatre places. El FC Barcelona i el primer i segon equip del BM Granollers són els altres tres classificats juntament amb el Bordils cadet, el segon conjunt de l’entitat blanc-i-verda que ho assoleix després que ho fes el conjunt aleví –entre els dos primers d’un dels dos grups catalans. “És important per a nosaltres, tenint un equip en la divisió d’honor plata que es nodreix de jugadors de casa, el que volem és que els nostres equips de la base siguin competitius. I això en certa manera ens diu que anem pel bon camí, perquè estem lluitant amb els millors equips de Catalunya i sabem que la catalana és una lliga molt forta”, va recalcar Jesús Mach, director esportiu del Bordils. “Ens va molt bé de cara als jugadors que tinguin experiències competitives i que facin ara tota aquesta tasca. Després, quan arribin a sènior, tindran una experiència important per poder fer el salt”, va argumentar Mach.

“Ara venen tres finals: l’Aranda, anem a Madrid i ve el Covadonga. Són tres finals i ja ho hauríem signat, a principi de temporada, arribar amb aquesta situació quan falten quatre partits per al final”, va dir Jesús Mach sobre la trajectòria del primer equip, que malgrat perdre per 25-22 dissabte a la pista del líder es manté fora dels llocs de descens. “Estem en el bon camí. I venim en una bona dinàmica perquè si mires els resultats que hem fet, els últims contra equips potents, com a Dólmenes, que vam perdre de dos [24-22 amb el segon], a Torrelavega, que hi vam guanyar [27-31], i ara a casa del líder... hem competit tot l’any i de cara al partit de dissabte ens dona moral. L’Aranda és un equip molt professional, però bé, allà vam tenir les nostres ocasions i, aquí, depèn de competir.” El Bordils, amb un punt més que el Covadonga –primer equip que no baixaria–, rep l’Aranda (el té a un) i tanca la lliga a la pista del Nava, tercer, i a qui ja va guanyar per 21-20.

PRIMER EQUIP

“Hauríem signat arribar amb aquesta situació quan falten quatre partits per al final”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)