Més esport

Atropellen de gravetat la triatleta olímpica Carol Routier, que està fora de perill

Triatló. L’accident va passar quan l’esportista banyolina s’entrenava amb bicicleta dilluns, el dia que feia 28 anys

La triatleta olímpica Carolina Routier està ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona a conseqüència d’un atropellament que va patir dilluns quan s’entrenava amb bicicleta. Routier està fora de perill però té ferides de consideració: fractures en sis costelles, una clavícula, un omòplat i un pòmul, a més de múltiples ferides obertes.

L’accident va passar dilluns –justament el dia que l’esportista va fer 28 anys– poc abans de les 4 de la tarda en la carretera GI-524, que uneix Banyoles i Olot per Sant Miquel de Campmajor, Mieres i Santa Pau. A l’alçada del km 30 Routier va topar frontalment contra un turisme BMW 116. Hi van intervenir tres patrulles dels Mossos, dues dotacions de bombers i del SEM, que la van traslladar al Trueta en estat greu.

Routier va ser olímpica a Rio l’any 2016 i ha guanyat múltiples títols estatals, l’últim el 2017. És una habitual en el Top-20 de les sèries mundials de triatló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)