Ciclisme

Antonio Pedrero, a punt per debutar en el Giro

Ciclisme. El vallesà del Movistar, una de les revelacions en la darrera edició de la Vuelta, competirà en la cursa italiana, que començarà la setmana que ve a Israel

Antonio Pedrero (Movistar), que demà participarà en la Vuelta a Astúries, serà un dels vuit elegits per l’equip navarrès per competir en el Giro d’Itàlia, que començarà divendres de la setmana que ve a Israel.

El terrassenc, una de les revelacions en la darrera edició de la Vuelta, que a més era el seu debut en una cursa per etapes de tres setmanes, veurà complert un dels seus somnis com a ciclista: competir en el Giro. “Sempre m’ha atret córrer a Itàlia. Serà una cursa exigent per la competició i pels desplaçaments, perquè després d’Israel també es va a Sicília”, explica Pedrero, un corredor regular, resistent i preparat per a ports de muntanya llargs i exigents.

Enguany, el vallesà de 26 anys acumula 26 dies de competició i més de 3.800 quilòmetres. Va estrenar la temporada a la Vuelta a San Juan, a l’argentina, i va continuar a la Colòmbia Oro y Paz, al Tour d’Abu Dhabi i a la Volta a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)