Rugbi

La USAP busca un lloc en la final del Pro D2

Rugbi. L’equip de Perpinyà rep demà (14.15 h) la visita del Mont de Marsan, equip que l’ha guanyat en les dues voltes de la fase regular

La USAP de Perpinyà juga avui, a l’Aimé Giral de Perpinyà (14.15 h), les semifinals de la promoció d’ascens al Top 14. L’equip català va acabar campió de la fase regular del Pro D2 i es va guanyar el dret a disputar aquesta eliminatòria a casa. La USAP tindrà com a rival el Mont de Marsan, que va aconseguir la classificació gràcies a la victòria en els quarts de final contra el Besiers (31-23). Tot i que la USAP ha estat el millor equip de la temporada, els precedents amb el Mont de Marsan no són gaire favorables als catalans, que han perdut contra aquest rival els partits de cada volta (20-44 i 23-18). “Pronunciar-se sobre un favorit és complicat. I haver acabat primer no significa gaire res”, explica l’entrenador de la USAP, Patrick Arlettaz, que també creu que és una “motivació” més intentar guanyar el Mont de Marsan després de dues derrotes en la fase regular.

El vencedor de l’eliminatòria es jugarà una plaça directa per al Top 14, la màxima categoria del rugbi francès, en la final que disputarà contra el vencedor del partit que avui juguen els altres semifinalistes, el Montalban i el Grenoble. La USAP va baixar del Top 14 el 2014, i disputarà la seva segona fase d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)