Tennis

Nole no troba la fórmula

Tennis. El serbi perd amb el britànic Kyle Edmund (22) i s’acomiada del Mútua Madrid Open abans del previst, com ja va passar a Barcelona

Novak Djokovic no troba la fórmula. Ahir, com ja va passar sobre la terra de Barcelona, va tornar a caure abans del previst al Mútua Madrid Open. Després de la lesió al colze, el serbi no ha arribat al seu millor nivell. Ahir, va caure contra el britànic Edmund per 6-3, 2-6 i 6-3. “No és la fi del món. He jugat a un bon nivell durant anys i vull seguir-ho fent perquè estimo aquest esport”, va dir el serbi després del partit.

De la seva banda, Nadal ni es va despentinar per batre Monfils (6-3 i 6-1), Verdasco i Feliciano López van quedar eliminats amb Mayer i Schwartzman, respectivament, i Ramos va perdre (6-1, 6-7 i 6-2) contra Cuevas. En el quadre femení, Garbiñe Muguruza va caure (6-2, 4-6 i 6-3) en el darrer torn contra Kasatkina i Carla Suárez va superar Pera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)