Handbol

El Bordils anuncia la continuïtat de Catarain

Handbol. El tècnic va ser l’escollit per rellevar Pau Campos, que va deixar el club després de vuit temporades

L’Handbol Bordils ha fet oficial la continuïtat de Sergi Catarain i Lluís Ferrer com a primer i segon entrenador del primer equip, que dissabte va aconseguir la cinquena permanència a plata en l’últim partit de lliga a casa.

Cata complirà el seu segon curs a la banqueta del Blanc i Verd, a la qual va arribar fa un any per substituir Pau Campos un cop el tècnic de l’ascens va emprendre l’aventura professional després de vuit temporades al primer equip, les quatre darreres a la segona categoria estatal. Per Lluís Ferrer, assistent de Campos en el lloc de Xevi Salvador fa dues temporades, serà el tercer any a la banqueta del Bordils de plata.

Catarain ha mostrat, en declaracions a aquest diari, el desig de poder comptar amb la mateixa plantilla que dissabte que ve acaba la lliga a Nava de la Asunción contra l’Herol, segon classificat i que disputarà el play-off per pujar a l’Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)