Handbol

El Bordils renova Catarain i Ferrer

Handbol. Després de l’anunci oficial del club, el tècnic assegura que encara poden “continuar millorant”

Sergi Catarain i Lluís Ferrer continuaran el curs que ve a la banqueta de l’Handbol Bordils, segons va fer oficial ahir el club dos dies després que la permanència a plata, la cinquena, fos matemàtica. “Feia dies que estàvem intentant encarar el projecte. I no per mi, que no hi ha res a concretar ni cap tipus de discussió, sinó mirar quina feina hi ha en els tres sèniors i qui volem que la faci. N’hem estat parlant durant mesos”, va dir ahir el tècnic, que el que ve serà el segon curs que dirigirà l’entitat després que fos l’escollit per substituir Pau Campos, que fa un any va deixar el club després de vuit temporades, quatre a plata. Per Ferrer, la següent serà la tercera temporada al primer equip, al qual va arribar per substituir Xevi Salvador en el darrer curs de Campos.

“Encara que no estiguéssim salvats havíem d’anar treballant i, realment, qui faci d’entrenador és secundari: el club ha de ser el mateix, fort i nodrint-se amb gent de casa. No ens podem quedar estancats pensant en la salvació i em sembla que ho estem fent bé”, deia Cata, que mostrava la línia a seguir, de continuïtat: “La idea més important és que no ens marxi ningú. Tenim un bon bloc, amb gent jove que ha fet un pas molt i molt important quant a líders a la pista: l’Arnau i en Sergi n’han fet uns centenars.”

Seducció

“La millor manera que algú no marxi és mostrar-li la il·lusió en un projecte. Ara mateix els en podem mostrar un amb cara i ulls, no només arribar als 25 punts. La nostra idea és millorar individualment i col·lectivament, com hem fet tot l’any. I estic plenament convençut que podem fer-ho, no sé fins a quin punt podrem arribar”, va dir l’entrenador, conscient que als seus jugadors de referència –Palahí és el tercer golejador en la lliga amb 160 gols i Mach n’ha fet 124 (el tercer de l’equip és Márquez, amb 81)– els plouran les ofertes. “Se’ls ha d’explicar la nostra proposta: passar a la història de l’handbol a Girona. Ara mateix el Bordils és una referència aquí, a Catalunya i a Espanya”, va dir.

“La idea és ser millors i si troben una oferta realment atractiva sempre l’han d’agafar. Però tenint en compte el pilar esportiu, que millorin; el familiar, que s’ho puguin compaginar i no anar a la fi del món; laboral, que puguin seguir les seves dedicacions o estudis, i l’econòmic, que vulguin marxar per pocs diners no sé si té gaire sentit”, exposava l’exporter professional. “Poden veure què hem fet aquest any i què podem fer. La idea és mantenir el bloc i que si no arriben ofertes fora de lloc, d’equips Asobal formatius, es quedin tots”, hi va afegir.

El més important és que no ens marxi ningú. Tenim un bon bloc, amb gent jove que ha fet un pas molt important quant a lideratge
Podem millorar, pel que fa a club, a puntuació i a fites a assolir. Passar a la història de l’handbol a Girona
Sergi Catarain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)