Tennis

La finalista frena Bolsova

Tennis. L’empordanesa s’avança contra Cabeza-Candela, però falla en els moments clau i no pot accedir a quarts. Badosa juga avui contra Strakhova

Tenia mitja feina feta, però Aliona Bolsova va fallar en els moments clau del partit contra Estrella Cabeza-Candela i no va poder accedir als quarts de final del torneig ITF La Bisbal Solgironès. La jugadora de Palafrugell s’enfrontava en l’últim torn de la jornada a la finalista de l’any passat i botxí en la primera eliminatòria de la defensora del títol, Georgina García-Pérez, i tot i que es va avançar amb victòria en el primer set, finalment va sucumbir en els dos següents (3-6, 6-1 i 6-4).

La de Palafrugell, que arribava a la cita empordanesa amb l’accés a la final del torneig de Montsó com a últim resultat, perdia el seu servei en el primer joc del partit, però el recuperava en el següent i assolia un segon trencament en el vuitè joc (5-3) que li aplanava el camí del primer set. En el segon, però, només va ser capaç de guanyar el seu primer servei (1-1) abans que la sevillana assolís l’empat amb facilitat. L’equilibri en el set definitiu va durar fins al sisè joc (3-3), a partir del qual Cabeza-Candela va fer un parcial de 4-1 que li va servir per certificar l’accés a quarts de final.

La cap de sèrie número 1, Sara Sorribes, va tornar a demostrar una gran solidesa i no va tenir problemes per eliminar l’eslovaca Chantal Skamlova (6-1 i 6-3). Molt més igualat, en canvi, va ser el partit entre la xinesa Xiyu Wang, quarta júnior del món, i l’argentina Catalina Pella, totes dues provinents de la fase prèvia. L’enfrontament es va allargar gairebé quatre hores i no es va decidir fins al joc de desempat de l’últim set a favor de Wang (7-5, 5-7 i 7-6). El partit de vuitens de la quarta cap de sèrie, la russa Vitalia Diatxenko, no es va disputar per indisposició de la seva rival, l’austríaca Barbara Haas.

En dobles van quedar definides les semifinals. Les jugadores del grup de competició del CT Salt, Alejandra Ferrer i Maria Pagès, no hi van poder accedir perquè van perdre contra Jessica Crivelletto i Jessica Ho (6-1 i 6-0).

Avui es jugarà la part baixa dels vuitens de final. La jugadora de Begur Paula Badosa buscarà la classificació contra la ucraïnesa Valeria Strakhova, a qui ja va derrotar l’any passat a la Bisbal.

Pista 1
Von Deichmann (8)-Zacarias R16
González-Danilovic R16
Badosa-Strakhova R16
Andreescu-Teichmann (2) R16
Pista 2
Crivelleto/Ho Semifinals Loeb/Sánchez
Cavalle-Reimers/Scholl Semifinals González/Pigossi
Individual (Vuitens de final)
Sorribes (1)-Skamlova 6-1 i 6-3
Wank-Pella 7-5, 5-7 i 7-6 (6)
Diatxenko (4)-Haas W.O.
Cabeza-Candela-Bolsova 3-6, 6-1 i 6-4
Dobles (Quarts de final)
Cavalle-Reimers/Scholl 6-2 i 6-4 Olmos/Zacarias (3)
Loeb/Sánchez 4-6, 6-3 i 11-9 Podorska/Strakhova (4)
Ho/Crivelletto 6-1 i 6-0 Ferrer/Pagès
González/Pigossi 7-6 (7) i 6-4 Perrin/Skamlova (2)

Roger Torrent, al sopar oficial

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, va ser ahir un dels convidats al sopar oficial del torneig, que es va celebrar al restaurant La Bòbila de Corçà. També hi van assistir els patrocinadors de la competició, personal del club, directius de les federacions catalana i espanyola i jugadores participants. El torneig rebrà dissabte, com l’any passat, la visita de l’exjugador andalús Manolo Orantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)