Hoquei sobre herba

El Junior torna a Europa

Hoquei sobre herba. L’equip santcugatenc disputa l’Eurohockey Club Trophy 25 anys després de la darrera participació continental

El Junior de Sant Cugat disputa des d’avui fins dilluns l’Eurohockey Club Trophy, la segona competició europea de clubs, a Dublín. L’entitat santcugatenca no vivia cap experiència continental des de l’any 1993 a Birmingham. En format de lligueta, les santcugatenques es veuran les cares amb el Lille francès (avui, 15.30 h), el Krylatskoye rus (demà) i el Monkstown irlandès (diumenge). Dilluns disputaran un darrer partit amb l’equip de l’altre grup que hagi acabat classificat en la mateixa posició. “És aire nou, un torneig diferent i una experiència bonica que poca gent pot viure, n’hem de gaudir”, explica Carlota Petchamé, la capitana de l’equip. “Ens anirà bé per afrontar la part decisiva del curs. Venim d’uns mesos irregulars i crec que Europa ens pot servir com a al·licient per tornar a competir amb garanties”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)