Tennis

MARTA SÁNCHEZ

DIRECTORA DE L’ITF LA BISBAL SOLGIRONÈS

“Som un club amb gent molt inquieta”

Costa gaire organitzar la logística d’un torneig com aquest?
Funcionem, sobretot, a partir de la feina dels voluntaris, que són la majoria socis del club i gent de la junta, i el personal de Sports & Fun, que porta l’escola del club. Ens repartim en petits equips que cal coordinar: bar i restaurant, que muntem del no res, punt d’informació i servei a les jugadores, transport de jugadores a l’hotel, manteniment, administració, comunicació... També, òbviament, professionals, com ara l’equip d’àrbitres o la fisioterapeuta. Parlem d’una vuitantena de persones entre voluntaris i professionals.
Quan acaba el torneig ja comença la feina per a l’any següent?
Gairebé, fem una memòria quan acabem el torneig i mirem a veure on podem millorar. Aquest any teníem el rodatge del anys anteriors i tot és més ràpid. El primer any potser vam fer quinze reunions durant el torneig; aquest en farem moltes menys. Sentim que estem més preparats, tot i que el nivell també és més alt i les jugadores són més exigents. Cada cop som més professionals.
I sembla que amb expectatives de créixer, sempre que es trobin els diners necessaris?
Som un club amb gent molt inquieta i treballadora. Ens l’estimem i ens agrada fer-hi coses. Sempre mirem endavant amb l’objectiu de millorar i créixer.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)