Hoquei sobre herba

El Junior goleja el Lille en l’estrena europea (7-0)

Hoquei sobre herba. Les vallesanes guanyen els primers punts en l’Eurohockey Club Trophy de Dublín

Golejada sense pal·liatius del Junior en el seu retorn a Europa després de 25 anys. Les jugadores santcugatenques no van tenir pietat del Lille francès en el partit inaugural de la fase de grups de l’Eurohockey Clubs Trophy, que es disputarà fins dilluns a Dublín. Cristina Guinea va trencar la igualtat al començament del segon quart (20’) i, a partir d’aquí, el Junior ja no va tenir aturador. Paz Codina, amb dos llançaments de penal stroke, va confirmar el domini santcugatenc abans del descans i Carolina Garcia, de penal córner, va matar qualsevol reacció francesa només començar el tercer període. Guinea, Serrahima i Codina van fer el 7-0 definitiu. Les santcugatenques se situen líders del grup B i avui (17.45 h) es veuran les cares amb el Krylatskoye rus, que ahir va guanyar el Monkstown irlandès (3-0).