Emocions amb la copa i els quatre comiats

Lliga Asobal. El Barça Lassa va tancar la lliga amb una golejada contra el Teucro en un dia festiu per als jugadors i els aficionats

BARÇA 41 TEUCRO 25

BARÇA LASSA:Ristovski (Pérez de Vargas), Tomàs (2), Mem (4) Entrerríos (1), Syprzak (5), Andersson (1) i Valero Rivera (7, 2p) –set inicial–; Viran Morros (1), Dolenec (1), Ariño (5), N’Guessan (4), Borges (2), Lenne (5), Palmarsson (2) i Sorhaindo (1).CONDES DE ALBAREL TEUCRO:Jorge Garcia (Santana), Moledo (2), Balázquez (5), Dani Hernández (1), Medina (1), Quintas i Iván Fernández (2) –set inicial–; Samuel Gómez (6), Borja Méndez (2), Gehrhardt, Iglesias (1) i Moyano (5).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 6-4, 9-6, 12-8, 16-9 i 21-10 (descans); 24-12, 26-15, 28-17, 34-20, 38-24 i 41-25.ÀRBITRES:E. Escoda i R. Sánchez.

El Barça Lassa va tancar la lliga Asobal amb una golejada contra el Teucro per 40-25 però el més important va ser la jornada festiva que hi va haver al voltant d’aquest últim partit. Els comiats dels quatre jugadors que deixen l’equip, –Viran Morros, Valero Rivera, Borko Ristovski i Alexis Borges–, i l’entrega de la copa que els acredita com a campions de lliga van posar les emocions a flor de pell. Abans del partit es va fer un petit homenatge als quatre homes que no continuaran la propera temporada i se’ls va fer entrega d’una camiseta signada per tots els companys, i a Viran Morros també se’l va obsequiar amb un quadre amb la seva imatge. Després de la victòria contra el Teucro el capità Víctor Tomàs va poder aixecar el trofeu de campions de lliga.

El partit es va començar a decantar per als blaugrana a partir del minut 12 de joc, i després del 6-6 que va mantenir els gallecs dins del partit en els primers minuts. Un parell de parcials clars dels blaugrana van portar el marcador fins al 21-10 al descans. En la segona meitat i amb la victòria decidida per al conjunt local els dos equips van abaixar una mica la intensitat. Els blaugrana sempre van mantenir el partit controlat i en algunes fases van ampliar l’avantatge. En els últims quatre minuts el Barça va aconseguir la seva màxima diferència de setze punts i va acabar guanyant per 41-25. Valero Rivera, amb set gols, va ser el màxim anotador el dia del seu comiat com a blaugrana.