Tennis

Vol el vuitè títol a Roma

Tennis. Rafael Nadal va superar Novak Djokovic en dos sets (7-6 i 6-3), i avui s’enfrontarà a Zverev en la final del Masters 1.000 italià

La semifinal entre Rafael Nadal i Novak Djokovic del Masters 1.000 de Roma va portar lluita, espectacle i alguna dosi d’emoció, però, al final, el manacorí es va imposar per 7-6 (4) i 6-3 en 1h56 i es va classificar per a la final. El número 2 del rànquing mundial i primer favorit del torneig buscarà guanyar el seu vuitè títol a la capital italiana contra l’alemany Alexander Zverev, segon favorit, que va derrotar el croat Marin Cilic (4) per 7-6 (13) i 7-5. El partit va ser molt ajustat i es va decidir després de dues hores i un minut de joc.

La final femenina enfrontarà l’ucraïnesa Elina Svitolina (4) i la romanesa Simona Halep (1). Svitolina va derrotar en la semifinal l’estoniana Anett Kontaveit (6-4 i 6-3), mentre que Halep va necessitar tres sets i 2 hores i 24 minuts per vèncer la russa Maria Xaràpova (4-6, 6-1 i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)