Més esport

Feina feta a mitges

Hoquei sobre herba. L’Atlètic guanya (0-2) l’Egara en el primer assalt del ‘play-off’ mentre que els favorits no fallen en els altres tres duels

L’Atlètic Terrassa va fer un pas de gegant ahir per ser a la final a quatre de la lliga. Els terrassencs van superar (0-2) l’Egara al Pla del Bonaire en el primer assalt de l’eliminatòria de quarts del play-off i els ratllats hauran de recórrer a l’èpica si volen capgirar la situació avui (13 h) al mateix escenari. L’efectivitat a les àrees va ser clau en el primer dels dos derbis terrassencs del cap de setmana. L’Egara va tenir les millors ocasions i va proposar més que el seu rival ciutadà, però no va ser capaç de batre un Marc Calzada inspiradíssim. Fins a quatre penals córner van desaprofitar els ratllats.

A l’altra banda del camp, però, Quico Cortès va veure com la pilota entrava un parell de vegades al calaix. Primer, després d’un llançament de Joan Tarrés i en el 0-2, gràcies a una jugada afortunada per als visitants que, gairebé sense voler-ho, van fer pujar una diana més al marcador. Massa càstig per a un Egara que no va ser efectiu davant de porta i ho va pagar car. “No tenim res fet però hem fet un pas important. Hem demostrat que som un equip que té taules”, va dir Dani Martín, l’entrenador de l’Atlètic, després del duel.

També es va endur massa càstig el Terrassa de Sant Cugat (2-1). El Junior es va avançar ben aviat mitjançant Gabi Dabanch però aleshores va desconnectar. “L’única cosa bona d’avui és el resultat. El joc ha estat pèssim. Tenim un repte per al segon partit, jugar a hoquei, perquè avui no hem jugat a res”, va sentenciar Roger Pallarols, tècnic del Junior, després del partit. El Terrassa va anar creixent a mesura que passaven els minuts i Jan Lara, en el tercer període, va empatar. Una diana de Javi Garcia després d’un penal córner en l’últim minut va donar la victòria als santcugatencs que, tot i això, no van acabar satisfets de la seva actuació. “Hem demostrat que podem fer-ho i ells ens han demostrat que els nostres errors ens penalitzen molt. Ho intentarem corregir per al segon partit”, va concloure Juanma Mas, tècnic del Terrassa. Avui, a la una del migdia, segon assalt.

Més clares semblen les altres eliminatòries. Sort diversa dels altres representants catalans. A Madrid, el Barça va perdre de manera contundent amb el Club de Campo (3-0) mentre que el Polo, fent bons els pronòstics, va vèncer 5-2 el RS Tenis de Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)