Hoquei sobre herba

El Junior reescriu el guió

Hoquei sobre herba. El conjunt santcugatenc trenca el monopoli dels quatre grans i disputarà la final a quatre de la lliga, en què no hi serà l’Egara

El Junior o el CD Terrassa estaven cridats a ser la novetat en la propera final a quatre de la lliga que es disputarà el 2 i 3 de juny al Polo. Des que es va estrenar el format final four cap equip havia aconseguit ocupar els llocs preferents del Polo, l’Egara, l’Atlètic i el Club de Campo. Només la Complutense, el 2014, havia acabat quart la segona fase regular. Ahir, el Junior va reescriure el guió després d’una victòria per 4-0 i de deixar el Terrassa al voral. Els santcugatencs es veuran els cares a les semifinals amb el Club de Campo, que va eliminar el Barça amb contundència. En l’altra banda del quadre, l’Atlètic va fer bo el resultat del primer assalt de dissabte per eliminar l’Egara i també serà a la final a quatre, en què s’enfrontarà al Polo. Els barcelonins no va tenir pietat del Tenis de Santander.

Van caure llàgrimes d’alliberament ahir a Sant Cugat. “No puc estar més content. Pels jugadors i pel club. Fa molt de temps que es pica pedra per assolir això”, va dir Roger Pallarols, tècnic del Junior, després del partit. El conjunt santcugatenc s’acabava de treure una llosa que feia temps que duia a sobre. I jugant grans estones d’hoquei, sobretot després de l’1-0 de Gerard Garcia, que va alliberar l’equip local i va desfermar els minuts de més nivell de l’eliminatòria. Javi Garcia, Nil Marí i Sergi Enrique van acabar de rematar el 4-0 definitiu.

A Terrassa, l’Atlètic es va dedicar a defensar-se per fer bo el 0-2 del primer partit. I li va sortir bé la jugada davant un Egara que va sortir en tromba i que va disposar de molts penals córner per obrir la lluna. Però, no va ser fins a les acaballes del darrer quart que van trobar el premi (1-0). Massa tard per a un conjunt ratllat que tanca un curs de contrastos en què es va alçar amb la copa del Rei a València. “Crec que hem de fer una reflexió global. És injust que el format de competició permeti que l’Atlètic prepari amb més marge els quarts i nosaltres hàgim estat fins al final lluitant pel segon lloc”, va comentar Siso Ventalló, tècnic de l’Egara. L’Atlètic es va defensar amb ungles i dents, però “sense passar gaires angúnies”, va dir Dani Martín, després del duel. “Hem demostrat ser un equip sòlid en l’eliminatòria. Els jugadors treuen la millor versió quan arriben les grans cites”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)