Hoquei sobre herba

L’Holcombe, últim obstacle abans de tocar el cel europeu

Hoquei sobre herba. El Junior disputa avui la final de l’Eurohockey Club Trophy

El Junior disputa avui la final de l’Eurohockey Club Trophy, que es juga a Dublín, contra l’Holcombe anglès. El triomf (2-0) d’ahir contra el Monkstown irlandès va segellar la primera posició de les santcugatenques en la fase de grups i va classificar-les per a la final. Dues dianes d’Anna Gil, una en el primer període i una en el darrer, van donar la victòria a un Junior que s’ha mostrat implacable durant els tres dies de competició europea. Les jugadores de Joan Vidal no han perdut cap partit, van golejar en els dos primers enfrontaments de la competició i només han encaixat un gol. Les xifres conviden a ser optimista abans de la final d’avui (16.15 h) contra l’Holcombe, que també compta els partits per victòries. El Sumchanka, el Grodno i l’Slavia de Praga han estat les víctimes del conjunt anglès abans de la final.

El Polo (2007), el CD Terrassa (2003) i l’Atlètic (1986) ja van guanyar aquest títol al seu moment i ara li toca al Junior escriure la seva pàgina daurada en el palmarès de l’Eurohockey Club Trophy, la segona competició continental.