Tennis

Von Deichmann, campiona a la Bisbal

Tennis. La tennista de Liechtenstein, vuitena cap de sèrie, va sorprendre en la final la principal favorita, la castellonina Sara Sorribes (3-6, 6-3 i 3-6)

La tennista de Liechtenstein Kathinka von Deichmann (192a del món) va donar la sorpresa en la final de l’ITF Solgironès de la Bisbal en imposar-se en la final a la primera cap de sèrie, la jugadora de la Vall d’Uixò Sara Sorribes (119a), per 6-3, 3-6 i 6-3.

Von Deichmann, que s’entrena a Munic, va començar el partit amb força i tot que semblava la víctima propícia, era la vuitena cap de sèrie, va endur-se el primer set per 6-3. En el segon, Sorribes va canviar d’estratègia i va començar a fer un joc més agressiu i profund. Això li va permetre igualar el partit.

La final tornava a començar i la castellonina semblava disposada a no deixar escapar l’oportunitat d’ampliar el seu palmarès. Es va col·locar 2-0 i 40-15 amb el servei favor. Llavors va cometre una doble falta que va ser fatal. El joc es va allargar amb avantatges per a les dues jugadores i punt molt llargs i igualats que van fer les delícies dels aficionats que van omplir la tribuna. Finalment el joc es va decantar cap a Von Deichmann, que a partir de llavors, mentalment més forta, va agafar les regnes del partit aprofitant els problemes de Sorribes amb el primer servei.

Per a la tennista de Liechtenstein, de 24 anys i que prefereix jugar sobre herba, aquest és el 13è triomf en el circuit ITF des del 2012, el quart de la categoria de 25.000 dòlars i el segon d’aquest curs. Les dues tennistes pujaran llocs al rànquing mundial i afrontaran aquesta setmana en un bon moment de forma la fase prèvia de Roland Garros.

L’organització considera tot un èxit la tercera edició del torneig, de la categoria de 25.000 dòlars, i considera molt positiva sobretot la valoració que en fan les jugadores. La final d’ahir va ser presidida pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

En el tercer set, amb 2-0 i 40-15 a favor, una doble falta de Sorribes va ser letal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)