Waterpolo

Els mariners, a punt per sumar la tretzena

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta és el clar favorit en la final de lliga amb el Terrassa que comença avui a la piscina de Sant Sebastià

El Terrassa torna a disputar una final de la lliga i ho farà contra el mateix rival amb qui s’ha vist les cares en les altres quatre finals, l’Atlètic Barceloneta, que en va sortir vencedor. I no és estrany perquè els mariners encadenen la catorzena final consecutiva, de les quals n’han guanyat, fins ara, dotze. Van caure derrotats en la del 2004/05 amb el CN Barcelona i des de llavors han ampliat el palmarès i estan a només dos títols d’igualar el registre de 19 lligues del CN Barcelona, en una competició que es va iniciar com a tal a partir del 1966.

Ningú posa en dubte la superioritat dels barcelonins en la final que comença avui a la piscina de Sant Sebastià (19.30h) i que es juga al millor de tres partits. El segon es disputarà dijous a l’Àrea Olímpica de la cocapital vallesana i si calgués un tercer i definitiu enfrontament es jugaria dissabte a Barcelona. Els mariners són favorits per plantilla, perquè ho han demostrat durant la fase regular en la qual no han perdut cap partit i només han cedit un empat a domicili i a més tenen la màquina greixada amb vista a la final a vuit de la lliga de campions que disputaran al juny. A més, els barcelonins han guanyat al Terrassa les dues finals que han disputat aquesta temporada, la de la copa i la de la supercopa.

ELS PROTAGONISTES

Arribem molt bé a la final, farem un bon paper. El Terrassa està fent una gran temporada
Àlvaro Granados
JUGADOR de ATLÈTIC BARCELONETA

LA DADA

Ens enfrontem a un dels millors equips de la història del waterpolo espanyol
Dídac Cobacho
entrenador del cn terrassa
17
Lligues.
Els mariners han guanyat les últimes dotze i en tenen 17 en total, dues menys que el CN Barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)