Hoquei sobre herba

El Junior torna a tastar la cara amarga de l’esport

Hoquei sobre herba. Les santcugatenques cauen, tot i ser millors que l’Holcombe anglès, en els ‘shoot-out’ de la final de l’Eurohockey Club Trophy

HOLCOMBE 1 (4) Junior 1 (2)

HOLCOMBE HC:Thomas, Westwood, McEwan, Trunks, Jones, Chamberlaina, Pittard, Watton, Bingham, Elliot i Wilkinson -onze inicial- Maasdorp, Cumming, Lewis, Randall i Myers (portera suplent).JUNIOR FC:Meritxell Grau, Codina, Tortorelli, Petchamé, Carolina Garcia, Gil, Berta Serrahïma, Guinea, Valdés, Piris i Marta Grau -onze inicial- Mariona Serrahïma, Anna Riba, Cristina Riba, San José i Queralt.GOLS:1-0 (27’) Leah Wilkinson. 1-1 (33’) Estefania Piris.ÀRBITRE:Martin-Schmets (belga) i Sacre (canadenca).

El Junior es va quedar a les portes ahir d’alçar l’Eurohockey Club Trophy que s’ha disputat a Dublín. Un dia amarg com les darreres tres finals de la copa de la Reina o la de la lliga de la temporada passada contra el Club de Campo madrileny. Ahir, va ser en els shoot-out i després d’haver fet mèrits per aconseguir el triomf durant els seixanta minuts reglamentaris. L’Holcombe, vigent subcampió de la lliga anglesa, va ser més efectiu i va poder alçar el títol de la segona màxima competició continental. “Aquesta vegada és diferent. És agre perquè les derrotes sempre són agres, però en sortirem reforçades, perquè l’equip ha estat impecable. La meva impressió és bona i crec que millorarem de cara al tram final de la temporada”, va comentar Joan Vidal, entrenador del Junior, després del duel.

Abans, el Junior havia vist com l’Holcombe s’avançava aprofitant un dels dos penals córner de què va disposar. Leah Wilkinson obria la llauna pel conjunt anglès a les acaballes del segon període. La reacció de les santcugatenques, però, va ser ràpida i van empatar el duel només iniciar el tercer quart. Estefania Piris, en un dels cinc llançaments de penal córner que va tenir el conjunt vallesà, va fer l’empat. Aleshores, el Junior ho va intentar, va empènyer i va mantenir el potencial anglès a ratlla, però el gol no va arribar i la final es va decidir a la tanda de shoot-out. “No cal entrar ni a analitzar-los perquè, a vegades, et van de cara i a nosaltres ens ha tocat la creu”, va comentar Joan Vidal, el tècnic.

L’Holcombe va ser més efectiu i no va fallar davant Meritxell Grau fins al quart llançament. Abans, Carlota Petchamé –l’MVP del torneig– i Cristina Guinea van errar els seus shoot-out i el títol se’n va anar cap a la ciutat anglesa de Rochester, a uns 50 quilòmetres de Londres. El Junior tornava a tastar la cara amarga de l’esport. Aquesta vegada, però, deixant una gran imatge i tenint davant uns play-off de lliga en què es poden refer de la decepció europea.

LES FRASES DEL TÈCNIC

És agre perquè les derrotes sempre són agres, però sortirem reforçades de cara al tram vital de la lliga, perquè l’equip ha estat impecable
La impressió nostra i dels rivals és que hem estat millors però ens ha faltat punteria
Joan Vidal
entrenador del Junior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)