Ciclisme

Simon Yates resisteix

Ciclisme. El britànic cedeix 1:15 respecte Dumoulin en la contrarellotge de Rovereto i afrontarà les últimes etapes de muntanya amb gairebé un minut d’avantatge a la general

Simon Yates (Mitchelton-Scott) manté el lideratge del Giro amb solvència després de cedir un 1:15 respecte el seu principal rival en la general, Tom Dumoulin (Sunweb), que es veurà obligat a remuntar 56 segons en les properes etapes contra un escalador en un estat de forma formidable.

El vencedor de l’etapa ha estat l’australià Rohan Dennis (BMC), que ha completat les 34,2 km entre Trento i Rovereto, a més de 51 quilòmetres per hora (40:00). Chris Froome (Sky), encara per sota del seu nivell, s’ha hagut de conformar amb el quart lloc. Amb tot, ha avançat llocs en al general, però queda encara a 3:50 de Yates. El sabadellenc David de la Cruz (Sky) ha fet una excel·lent contrarellotge acabant en el Top 10, a 1:01 de Dennis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)