Tennis

Georgina Garcia supera la prèvia de Roland Garros

Tennis. La tennista barcelonina de 26 anys i 186a de la WTA ha derrotat avui la francesa Harmony Tan i ha accedit, per primera vegada en la seva trajectòria, al quadre d’un Grand Slam

La barcelonina de 26 anys Georgina Garcia (186a de la WTA) ha derrotat avui amb claredat la francesa Harmony Tan (367a) per 6-3 i 6-1 en el seu tercer partit i s’ha guanyat l’accés al quadre de Roland Garros per primera vegada en la seva trajectòria. Mai abans la catalana havia accedit a la fase final d’un Grand Slam. Els organitzadors de Roland Garros encara no han situat a les 12 jugadores classificades a través de la prèvia en el quadre final.

Garcia viu un 2018 excepcional. Ha jugat la copa Federació i també va guanyar un títol de dobles el febrer passat a Budapest en un torneig WTA formant parella amb la jugadora local Fanny Stollar. És la 115à del món en el rànquing de dobles. A més, durant el torneig va fer el servei més ràpid –220 quilòmetres per hora–de la història del tennis femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)