Ciclisme

Froome destrossa els rivals i és el nou líder del Giro

Ciclisme. El britànic ataca a 80 km de meta, fa una etapa espectacular i ara te trenta nou segons de marge sobre Dumoulin. Yates, l’anterior primer classificat, s’enfonsa completament

Chris Froome ha capgirat completament el Giro d’Itàlia amb un atac llunyà en l’etapa reina i es el nou líder. El britànic ha guanyat l’etapa reina amb arribada a l’alt de Bardonecchia amb tres minuts d’avantatge respecte al segon, l’equatorià Richard Carapaz, i ara té trenta nou segons de marge sobre l’holandès Tom Dumoulin, segon en la general. Froome ha aprofitat el coll de la Finestre per posar a tot el seu equip treballar i en els primeres rampes el fins llavors líder i dominador del Giro, Simon Yates, s’ha despenjat i ha desaparegut completament de la lluita. El britànic ha atacat en solitari en els darrers quilòmetres de l’ascensió a la cima Coppi (2.178 m) –a 80 km de la meta–, i ha coronat amb 40 segons d’avantatge sobre Dumoulin. A partir d’aquí ha anat incrementant la seva avantatge sobre un grupet amb Dumoulin i Thibaut Pinot que ara ocupen les altres dues places del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)