Hoquei sobre herba

El Polo i el Junior comencen manant

Hoquei sobre herba. Superen l’Egara i el Terrassa en l’anada dels quarts del ‘play-off’

El Polo i el Junior van guanyar ahir el primer partit dels quarts de final del play-off de la divisió d’honor. Xantal Giné i Marta Segú van fer les dianes barcelonines en un duel en què l’Egara no es va rendir mai. Karina Domnigo, al límit del temps reglamentari ava fer el 2-1 i ho va deixar tot obert per avui (12.30 h) en què els dos equips buscaran un lloc a la final a quatre.

De la seva banda, el Junior, va fer un pas de gegant per ser a l’anhelada final a quatre de la setmana vinent. Anna Gil, Carolina Garcia i Mariona Serrahïma van ser les golejadores en un duel en què l’efectivitat va ser decisiva. El Junior no va fallar i les terrassenques van perdonar. El Terrassa s’ha de citar amb l’èpica avui si vol capgirar el resultat, mentre que el Junior ho té tot de cara per segellar el bitllet per a la final a quatre.

En els altres dos enfrontaments, el Club de Campo va superar el Taburiente canari (3-1) mentre que el Valdeluz va derrotar 2-1 la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)