Futbol sala

El Barça guanya la primera batalla de les semifinals

Futbol sala. Els pivots blaugrana Esquerdinha i Ferrão van decidir un assalt inicial contra El Pozo Múrcia molt calent i frenètic que va tenir de tot

Barça 3 EL Pozo 2

FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Joselito, Dyego i Ferrão –cinc inical– Sergio Lozano, Rivillos, Leo Santana, João Batista, Esquerdinha i Adolfo.EL POZO MÚRCIA:Fabio, Fer Drasler, Xuxa, Fernando i Álex –cinc inicial– Darío, Matteus, Marinovic, Pito i Paniagua.GOLS:1-0 (4’) Esquerdinha. 2-0 (8’) Ferrão. 2-1 (8’) Fer Drasler. 2-2 (14’) Matteus. 3-2 (15’) Ferrão.ÀRBITRE:Felipe i Urdanoz.PÚBLIC:2.569 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça va sumar ahir el primer punt de l’eliminatòria de semifinals del play-off amb un triomf suat que va tenir de tot. Sobretot, temperatura perquè el duel, a les acaballes del primer temps, es va escalfar moltíssim per un parell de decisions arbitrals molt dubtoses que van encendre els ànims del Palau, de les banquetes i dels jugadors. Els catalans, però, van saber gestionar les emocions, van fer bona la fiabilitat defensiva –tot i que dues errades en dos desajustos greus van permetre a El Pozo tenir sempre opcions de guanyar el primer assalt– i van endur-se el gat a l’aigua. “Insistim que aquests partits es decideixen en els petits detalls i tot això hem fallat en certes coses. Avui, hem baixat un graó en el nivell defensiu que veníem demostrant però ens servirà per recuperar-lo en el segon partit”, va admetre Andreu Plaza, el tècnic del Barça. Dimarts, a Múrcia, el conjunt blaugrana tindrà la oportunitat de segellar el bitllet per a la final.

Ahir, els primers minuts van ser molt bons. La pressió alta asfixiava El Pozo, que només va fer perill en un parell d’ocasions aïllades. A l’altra àrea, el Barça va obrir la lluna mitjançant Esquerdinha i Ferrão va certificar el bon moment local amb el 2-0. Res feia presagiar un canvi de rumb però El Pozo, a qui mai es pot donar per mort, va tornar a posar-se dins el partit amb dues dianes de Fer Drasler i Marinovic. Totes dues aprofitant un desajust defensiu blaugrana que va deixar els dos golejadors sols al segon pal.

Aleshores, xou arbitral: Van assenyalar la sisena falta, dubtosa, als visitants i això va destapar la ira de Duda, sempre polèmic, que es va escridassar amb tothom que va trobar al davant. El doble penal el va transformar Ferrão, que va tornar a avançar el Barça. Les queixes del tècnic murcià van estovar el judici dels àrbitres, que, instants després, van concedir una altra falta dubtosa a Adolfo per compensar. Paco Sedano va aturar el llançament de doble penal de Pito i el Barça, entre crits i retrets entre banquetes, va marxar al vestidor amb avantatge en el marcador.

En la represa, les pulsacions van baixar i els dos equips es van contenir. El Barça va tenir les seves opcions i els murcians ho van intentar amb porter jugador però el resultat no es va moure. I això que Ferrão va estavellar un parell de pilotes a les fustes de la porteria murciana. El Barça va superar ahir una primera batalla duríssima i es va guanyar el dret de vèncer la guerra contra El Pozo dimarts vinent en el segon assalt.

Hem de polir errors que no es poden cometre, però estem molt contents
Esquerdinha
jugador del barça lassa
Era important el primer punt perquè ara podem jugar una mica amb la seva ansietat
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa

Intercanvi d’opinions

Al final de la primera part va pujar la temperatura. Les protestes de Duda, el tècnic visitant, i la permissivitat dels àrbitres van encendre el Palau però també la banqueta blaugrana. “L’entrenador del Barça no té experiència en aquests partits, s’ha posat nerviós i no m’ha saludat”, va dir amb ironia el tècnic murcià en un roda de premsa posterior molt calenta. “No hi tinc res a dir. Espero que li vagi molt bé en la seva propera etapa fora d’El Pozo Múrcia”, va respondre amb educació l’entrenador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)